Instruktioner lag/spelare

Här under ”Instruktioner spelare” nämner vi alla de aktiviteter som vi arrangerar för den enskilde spelaren eller dess lag. Allt från individuell träning till instruktioner för just Ert lag.

Instruktion för Ert lag

Fotboll 2000 erbjuder föreningar och lag att ta del av vårt koncept och komplettera den ordinarie verksamheten genom att vi kommer ut och utbildar/utvecklar Ert lag i ett specifikt tema eller flera teman. Ni som tränare bestämmer själva det tema/teman som Ert lag är i störst behov av och därefter så väljer ni om:

 1. Ni vill ha en inspirationsträning för Er som tränare och för spelarna.
 2. Ni vill lägga upp ett flertal utbildningstillfällen där ni bokar upp oss ett flertal tillfällen för att gå in lite mer på djupet.
 3. Ni vill ha en helhetsplan för kommande år där vi finns med och planerar säsongen och finns med under ett flertal tillfällen under säsongen.
Tema träning

Fotboll 2000 arrangerar ett utbildningstillfälle där man som individuell spelare kan anmäla sig för att med spelare från andra lag kan utveckla sina egenskaper i det specifika tema som träningen riktar sig mot. Exempel på de olika teman kan vara: Hantera straffområdet, Utveckla din spelintelligens, Utveckla din bollkontroll m.fl. Detta är fortfarande under konstruktion!

Sommarcamp

Fotboll 2000 arrangerar en sommarcamp utomhus i en bra inlärningsmiljö för spelare som önskar att utvecklas än mer i sitt offensiva spel. Under en vecka så utvecklar Fotboll 2000s duktiga instruktörer dig i ditt offensiva spel under veckan ingår både teori, praktik samt lunch och mellanmål varje dag. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att slipa på dina offensiva kvalitéer. Detta är fortfarande under konstruktion!

Vintercamp

Fotboll 2000 arrangerar en vintercamp inomhus i en bra inlärningsmiljö för spelare som önskar att utvecklas än mer i sitt offensiva spel. Under en vecka så utvecklar Fotboll 2000s duktiga instruktörer dig i ditt offensiva spel under veckan ingår både teori, praktik samt lunch och mellanmål varje dag. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att slipa på dina offensiva kvalitéer. Detta är fortfarande under konstruktion!

Individuell träning

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAFotboll 2000s mest individuella utbildningssätt. En eller flera av Fotboll 2000s duktiga instruktörer anpassar den individuella träningen just för Dig. För att utveckla Dig som individuell spelare så går vi igenom följande steg:

 1. Helhetskontroll: En analys av dig som fotbollsspelare. Detta innefattar en analys av alla de områden som är vitala för att bli en bra fotbollsspelare.
 2. Utbildningsplan & handlingsplan: En utbildningsplan tas fram tillsammans med Fotboll 2000’s instruktörer som är kopplade till väl avvägda målsättningar i symbios med en handlingsplan (d.v.s. den individuella träningen).
 3. Individuell träning: Det absolut viktigaste i processen är genomförandet och den är uppdelad i olika delar:
  • Individuell träning med instruktör både praktisk och teoretisk
  • Egen individuell träning som är upplagd av instruktören kan både vara praktisk eller teoretisk.
 4. Helhetskontroll och utvärdering: En slutanalys efter de utbildningstillfällen man haft för att eventuellt vidareutveckla egenskaper eller gå över på att utveckla andra egenskaper antingen i en fortsättning eller att spelaren nu har verktygen för att kunna utföra detta själv.

Antal utbildningstillfällen bestäms innan den individuella träningen sätts igång men ett minimum på sex tillfällen rekommenderas där det första och sista tillfället är helhetskontroll vilket innebär totalt 3 praktiska utbildningsträffar samt en matchanalys. Förfrågan för individuell träning görs på johan@fotboll2000.se Detta är fortfarande under konstruktion!