Kurser tränare

EXKLUSIV KOMMUNIKATIONS UTBILDNING 10/9-2017

Fotboll 2000 inbjuder Dig till en exklusiv kommunikationskurs under en heldag på ÖIS-gården den 10 september. Ta möjligheten och upptäcka fördelarna med att aktivt kommunicera på fotbollsplan. Massor av tips och konkreta metoder utlovas.

Läs mer här…

Anmäl dig så här:

  1. Kursavgift på 700:- betalas till Fotboll 2000 pg: 940961-6. Märk betalningen med Kommunikation samt deltagarens för- och efternamn.
  2. Skicka in dina kontaktuppgifter till: kontakt@fotboll2000.se Förnamn, efternamn, mobilnummer, mailadress samt föreningstillhörighet.

ÖVRIGA UTBILDNINGAR

Nedan listas de mest beställda utbildningarna som Fotboll 2000 håller i. Klicka på utbildningspaketet så länkas Ni vidare till en sida där Ni enkelt kan boka den kursen och därefter tar vi kontakt med Er.

Upplägg av kurs

Varje kurs upplägg är snarlik vilket innebär att man har ca en timme teori och ca två timmars praktik vilket innebär att vi kan hålla en sådan kurs på en vardag kväll, exempelvis från 18.00-21.00. Om man vill slå ihop två eller fler kurser rekommenderar vi att utföra utbildningen på en helg.

Lokaliteter, faciliteter och material

Ni som utbildningsorganisation står för kostnad samt att Ni bokar:

  • Teorilokal – Bra om projektor och anteckningsmaterial finns på plats.
  • Praktiklokal – Fungerar lika bra inomhus som utomhus dock i kursen Fotbollsworkout så är det bra om man kan vara inomhus eller om man istället har en riktigt stark ljudanläggning.

Vi kan ta med oss allt material som behövs för utbildningen men det bästa är om vi kan använda oss av Ert material som ex. bollar, konor, västar m.m.

Priser

Våra priser för föreningar är enligt följande:

  • Upp till 2 timmar: 1900:-/timme inklusive moms
  • 2 timmar och över: 1450:-/timme inklusive moms
  • 3 timmar och över: 1250:-/timme inklusive moms

Milersättning och reseersättning tillkommer med resa ToR från Lindome.

SISU Idrottsutbildarna

Vi samarbetar med SISU Idrottsutbildarna så ta kontakt med ditt SISU ombud för att se om de kan subventionera kostnaderna genom er SISU-verksamhet.

Har ni frågor så tveka inte att kontakta oss på kontakt@fotboll2000.se

Tjänster_skräddarsytt-01Bolltrixet_startpaket-01Tjänster_Fotbollsworkout-01

Tjänster_Finteknik_passa_dribbla-01Tjänster_Finteknik_Finta_Vända-01Tjänster_Bollfys-01

Tjänster_Spelsinne-01Tjänster_kommunikation-01Tjänster_kombinationsspel-01Illusionen_startpaket-01