Tränarutbildning

Tränarutbildning i fotboll

Bli bra i spelet BAS - Free

En ny, modern, innovativ och kostnadsfri tränarutbildning i fotboll släpps den 15 november 2018 och heter ”Bli bra i spelet”. Detta i en utbildningsportal som träffar mitt i prick;

Nämligen att tillhandahålla tränare de rätta och avgörande verktygen för att guida spelare och hela lag till att ”BLI RIKTIGT BRA I SPELET”!

Fotboll 2000 har varit i ca 10 länder bl.a. England, Danmark, Sydafrika, Finland, Zambia m.fl. och förevisat en del av de tjänster och de kunskaper som vi erbjuder genom vår tränarutbildning i fotboll och detta med goda resultat. Bland annat fotbollsövningar, anfallsspel, teknik och vårt teknikmärke. Nu kan du ta del av dem alla i vår nya tränarutbildning.

Tränarutbildning i fotboll

Starta någon av våra nya tränarutbildningar i fotboll här nedan eller gå vidare och ta del av någon av våra äldre men uppdaterade tränarutbildningar i fotboll.

Utbildningsportalen kommer vara ”hem” för alla Fotboll 2000’s tränarutbildningar. Detta innehåller tränarutbildningarna:

Tränarutbildningens huvudbudskap

Tränarutbildningen syftar till att få spelare att "BLI BRA I SPELET".

Med detta innebär det att spelarna skall kunna vara så kompetenta att de klarar av att hantera alla olika sorters situationer som händer under fotbollsspelet.

Vägen till detta går genom Dig som fotbollstränare. Genom kompetens ökar vi kvalitén på svensk fotboll!

Tveka inte...

STARTA TRÄNARUTBILDNINGEN NU!

Modernt och innovativt

Tränarutbildningen är internetbaserad och uppbyggd över tid för att göra Ditt lärande mer effektivt och behagligt.

Till hela "skolklassen"

Du kommer att hamna i en "skolklass" tillsammans med andra "elever" med samma fotbolls intresse som du. Här kan du diskutera intressanta ämnen och lära känna andra tränare. 

När det passar dig

Ta del av videos, bildspel, textavsnitt och länkar när det passar Dig och Dina kurskamrater.

Genom diskussioner

Chatta i forumet som "skolklassen" har för att diskutera eventuella idéer eller meningsskiljaktigheter för att nå fram till ny kunskap inom fotboll.

Genom reflektion

Genom reflektion på aktivitet finns möjlighet till lärande. Därför kan man reflektera och föra anteckningar direkt i programmet dessutom uppmanas man till att experimentera praktiskt med ny fotbollskunskap på Ditt lag.

Besök av Fotboll 2000

Instruktör från Fotboll 2000 kommer periodvis på faktiska besök till "klassen" som en del i kursen (beror på om man tar del av en exclusive eller free tränarutbildning)

Bli bra i spelet BAS - Exclusive

Uppdaterade tränarutbildningar