Välkommen till Illusionen!

(Upptäck Illusionsbiblioteket genom fria övningar som syns till höger under relaterade videos)

Illusionen är ett fantastiskt program som Du bara måste kolla in. Vi vill ge inspiration, goda exempel och vägledning oavsett om Du är tränare eller spelare. Allt i fräscha filmklipp som pedagogiskt visar och beskriver massor av teknik- och anfallsövningar. Skapa ett konto nu i ett helt år till kampanjpriset 69 kr! Vi vet - det är billigt - men garanterat innehållsrikt och spännande!

Illusionen, utbildningsprogrammets samlingsnamn, består av två sektioner, nämligen;
"Illusionsbiblioteket" och "Bolltrixet". Dessa beskrivs kortfattat nedan.


*Illusionsbiblioteket; Detta är en form av "kokbok" över kittlande teknik- och anfallsövningar. Målgrupp är tränare, ledare och seriösa spelare som söker ny inspiration. Just nu finns 214 inspirerande övningar på video i Illusionsbiblioteket. Successivt kommer fler övningar att läggas in, där målet är att Du skall ha tillgång till MINST 500 övningar. De videofiler som du har tillgång till just nu är: Finter, Vändningar, Dribblingar, Passningar, Fotbollsworkout, Fotarbete med boll, Bollworkout, Timing samt Kombinationsspel. Vi kommer allt eftersom fylla på med fler övningar utefter rubrikerna i Illusionsbiblioteket som Du kan se nedan i förteckningen. Videofilerna kan du streama via dator, smartphone eller läsplatta. Förutom detta så kommer du även ha tillgång till fördjupade "internetutbildningar" i varje ämne.

*Bolltrixet; Detta är en form av teknikmärke för unga spelare. Programmet är uppbyggt så att en spelare får uppdrag att utföra vid hemmet, närområdet eller på annan plats - egentligen helt utanför klubbfotbollen. Detta för att inspirera till att träna mer med bollen för att bli en bättre fotbollsspelare. Uppdragen är kluriga och roliga övningar som visas i beskrivande filmklipp. Utövaren kan ta poäng och medaljer (guld-silver-brons) eller få flitighetspoäng på sin egna scoreboard. Även här behövs en smartphone, surfplatta eller laptop för att se uppdragen. Release för Bolltrixet är 1 september 2015.

Vi i Fotboll 2000 vill inspirera och vägleda ALLA aktörer på fotbollsmarknaden genom att tillhandahålla roliga och effektiva träningsmetoder och övningar på video som syftar till att skapa kreativa, tekniska och offensiva fotbollsspelare.

Vill du vara med skapar Du således ett konto (klicka på den svarta knappen "Skapa konton nu!") och följer anvisningarna. Just nu kampanj - 69 kr för ett årsabonnemang.

Lycka till!
Fotboll 2000