Fotbollsplanen

– En plan att utveckla en kreativ och effektiv fotboll –

Flera exemplar av Fotboll 2000's bok Fotbollsplanen
Info

Författare
Conny Winge
Bandtyp
Häftad
Utgivningsdatum
2018-06-04
Sidor
334

Så här köper du boken

Gå in på 'Vart skall boken skickas'  här nedanför och skriv i dina uppgifter:

I ämnesraden skriver du "Bokbeställning" och i textrutan därunder skriver du i din adress, postnummer och ort.

Klicka på 'Köp boken' och gör din betalning via Payson. Vi skickar boken så snart vi har din adress och din betalning tillhanda.

Vart skall boken skickas?

  199:-

  Inkl. frakt

  Beskrivning Fotbollsplanen:

  De två svenska fotbollstränarna, Pelle och Martin, har tagit tjänstledigt från sina arbeten och beger sig ut på en tio veckors semesterresa för att upptäcka nya världsliga sanningar och samtidigt öka sin kunskap om spelet fotboll. Resan utvecklar sig till något de inte hade kunnat föreställa sig.

  Under sin forskningsexpedition stöter de på två gurus, en schaman och en judisk präst, med olika ursprung som berikar dem med en mäktig insikt för fotbollens helhet och verkan. De svenska fotbollstränarna får uppleva och ta del av djupsinniga tankar, alternativa utvecklingsidéer, okända träningsmetoder och ställs dessutom inför kluriga uppdrag som leder dem mot ökat självmedvetande.

  Detta leder till att Pelle och Martin börjar skissa på en plan för att förändra den svenska fotbollen till att bli betydligt mer kreativ, konstruktiv, teknisk och slagkraftig än vad den är idag. Det finns otroligt mycket kvar att utveckla inom fotbollen och det fanns ingen tid att spilla.

  Spelet som våra svenska klubblag – och för all del även landslagen på både herr- och damsidan – uppvisar internationellt, är och har varit alltför konservativt och idéfattigt. Det finns ingen framtid i att genomföra matcher på detta sätt. En förändring måste komma till stånd genom utvecklandet av en ny kreativ hybrid som skänker svensk välgång år framöver…

  Fotboll 2000's Conny Winge författare till Fotbollsplanen

  Författarintervju

  Klicka här för att läsa intervju med författaren om boken. 

  Håkan Gustafsson har läst Fotbollsplanen

  ”Fotbollsplanen” beskriver inte bara hur man kan utan även varför man måste inkludera kreativiteten i svensk fotboll… En lättläst berättelse om två svenska tränare som brinner för den kreativa fotbollen.

  Håkan Gustafsson

  -

  Tommy Magnusson har läst Fotbollsplanen

  Författarens ömsom inlindade bredsidesraka kritik mot nuvarande Fotbollssverige går ingen förbi. Men det är kritik som följs upp med en minst sagt seriös lösning på problemet.

  Tommy Magnusson

  -