Individuellt koncept

Nu har Fotboll 2000 startat upp individuell träning för fotbollsspelare. Fotboll är först och främst en lagsport där den bästa träningen sker i och med laget. 

Med detta i åtanke tar vi oss an individuell träning lite mer som ett mentorskap där vi försöker att guida spelaren i alla deras frågor. Vi försöker finnas som ett bollplank och främst kunna stärka spelarnas tankeprocesser.

Det finns många aktörer på marknaden som utför individuell träning men vi vill tro oss att vi är unika i vårt koncept. Vi sätter lärandet och utvecklingen av spelaren i centrum först därav försöker vi inte ”pracka på” spelaren fler och fler träningar.

Vårt främsta mål är att spelaren blir mer självmedveten och medveten om sin satsning. Vi tror att en smart spelare övertrumfar ”en teknisk spelare”, ”en fysisk spelare”, ”en taktisk spelare”. Därför är målet att utveckla smarta fotbollsspelare.  

 

Johan Bångsbo

Första fotbollsspelaren att presentera är Johan Bångsbo (född 2003) från IFK Göteborgs P16.

Johan är mittback och har under året kommit tillbaks från allvarlig skada. De senaste två månaderna är han igång fullt igen och tar större och större steg framåt och hoppas att han under året gör tillräckligt bra prestationer för att ta klivet upp i nästa trupp 

Låter detta koncept intressant för dig eller någon du känner? Tveka inte att höra av dig till oss i kontaktformuläret nedan. Eller läs mer här!