Bolltrixet är tillgängligt

Idag den 1 september så har vi släppt vårt nya utbildningsprogram ’Bolltrixet’.

Bolltrixet syftar till att utveckla fler duktiga fotbollsspelare då idéen är att barn och ungdomar skall träna mer utanför den organiserade idrotten. Detta innebär även att vi önskar att barn och ungdomar blir mer fysiskt aktiva då vi sett en mer inaktivitet hos barn och ungdomar där man sitter stilla med smartphone, surfplatta eller dator.

Enklas förklaras ’Bolltrixet’ som ett digitalt teknikmärke där du som användare får roliga och utmanande uppdrag i spelform där det gäller att ta så många poäng och medaljer som möjligt. Alla uppdrag skall utföras med boll antingen ensam eller med en kompis.

Vår förhoppning är att detta utbildningsprogram skall ge barn och ungdomar ett antal roliga timmar av extra träning, spontanfotboll och inspiration till att bli en duktigare fotbollsspelare.

Som ett led i att vi önskar att vi får duktigare fotbollsspelare i Sverige så har vi ingått i ett partnerskap med Göteborgs Fotbollförbund. Detta innebär att alla barn födda 2006 och 2007 samt deras ledare i föreningar som ingår i förbundets projekt Spelarlyftet kommer få ta del av utbildningsprogrammet helt gratis!

De andra föreningarna som inte ingår i Spelarlyftsprojektet eller andra åldersgrupper kan köpa utbildningsprogrammet för ENDAST 69:-/konto per 12 månader. Inte nog med det så ingår även vårt projekt Illusionsbiblioteket i detta konto vilket innebär att ledare och spelare kan ta del av en mängd fräscha videoklipp på olika övningar bl.a. finter, dribblingar, passningar och Fotbollsworkout.

Så har du inte ett konto så skaffa det idag genom att skapa ett konto här!

P.S. Skall du eller ditt barn ha ett gratis konto? Ta kontakt med din föreningsrepresentant och fråga efter er gratis kod (om de inte har koll så be dem att kontakta oss på johan@fotboll2000.se)

Lansering_Bolltrixet