Bolltrixet och Illusionsbiblioteket GRATIS under 2018!

Bolltrixet och Illusionsbiblioteket GRATIS från 28 mars 2018 och under ett år framåt.

Utbildningsproduktionerna

Bolltrixet är det digitala teknikmärket som har som strävan att aktivera barn och ungdomar i roliga och utmanande ”uppdrag” med boll genom dator, smartphone eller surfplatta. Detta kanske de vanligtvis redan nu använder men ofta att de blir inaktiva. Bolltrixet hoppas vi skall ge spontanfotbollen ett lyft.

Illusionsbiblioteket är ett bibliotek med övningar som togs fram för att sprida inspiration och nya idéer som vill leda till en mer kreativ och konstruktiv fotboll i Sverige. Biblioteket innehar för tillfället över 300 övningar.

GRATIS från 28/3-2018

Lagom till påsken (28/3 – 2018) har Fotboll 2000 valt att släppa bägge delarna helt GRATIS! Detta för att fler skall få ta del av våra spännande utbildningsproduktioner! Så den nyfikne och kunskapstörstige är varmt välkommen att HELT UTAN kostnad eller kod skapa en profil på vår hemsida.

Vi har förenklat förfarandet till att både skapa sig en profil och använda materialet.

Klicka HÄR för att skapa ditt konto eller logga in!

Så tag tillfället i akt när vi väl släpper det fritt! Hjälp gärna till att sprida budskapet så vi når ut till fler. Vid eventuella frågor tveka inte att höra av er till oss på johan@fotboll2000.se