Exklusiv utbildning för IFK Strömstad

Under tisdagskvällen den 27 september hölls en exklusiv utbildning för IFK Strömstad.

En liten grupp från IFKs åldersgrupper som är födda 2010-2007 fick alltså en helt egen stund med Fotboll 2000s chefsinstruktör Johan Nexborn.

Utbildningen

Kvällen startades 17.30-18.15 med en teorigenomgång för ledarna, om hur komplex vår älskade sport fotboll är och där man fick verktyg att basera sin verksamhet på.

Därefter inleddes ett praktiskt pass med föreningens pojkar födda 2007 som stod som övningstrupp. Ledarna fick nu se hur man kan basera sin träning helt utefter de verktyg som presenterades under teorin.

Övningstruppen visade en riktigt god ambition och inlärningslusta. Ledarna upplevde också att övningstruppen snabbt förstod syftet med träningen och att det syntes i träningssituationen.

Samarbetet

För tre år sedan fick IFK Strömstad en partner som ville hjälpa ungdomsverksamheten. Partnern sponsrade med likvida medel under tre år för att utveckla verksamheten. Föreningen valde då att utnyttja dessa medel till att samarbeta med Fotboll2000. Detta innebär att vi är inne på sista årets samarbete med föreningen men redan nu hörs att man gärna vill fortsätta att samarbeta och kanske t.o.m. utveckla samarbetet. Vilket vi självklart är väldigt positiva till.

Skulle Er förening vara intresserade av något liknande så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

Exklusiv utbildning för IFK Strömstad

Exklusiv utbildning för IFK Strömstad