Föreningssamarbete

Vi kan med glädje meddela att vi nu, med ett flertal föreningar, startat upp ett mer långsiktigt föreningssamarbete som kommer att gynna bägge parter på lång sikt.

Tanken är att vi tillsammans skall inspirera tränare, spelare och föreningsledare genom vårt inspirerande webbmaterial samt ledar- eller spelarutbildning på plats i föreningens miljö. På detta sätt tror vi att vi kan förändra ledare och spelares sätt att se på fotboll och vi då långsiktigt kan påverka den svenska fotbollen att bli mer kreativ, offensiv och teknisk.

Föreningssamarbetet ser ut på följande sätt i stora drag:

  • Föreningen erhåller kostnadsfria koder till alla sina ledare och tränare.
  • Under avtalstiden äger klubben rätt att köpa licenser till barn och ungdomar till ett subventionerat pris av 39 kronor styck (ordinarie pris 99 kronor styck).
  • Föreningen förbinder sig till att teckna utbildning via Fotboll 2000 under minst sex timmar under den 12 månaders perioden som avtalet avses. Om föreningen har ett fungerande samarbete med SISU så finns möjligheten att de kan del- eller helfinansiera detta.

Så skulle Er förening vara intresserade av ett långsiktigt föreningssamarbete med oss så tveka inte att höra av er idag då vi tyvärr just nu inte kan ge alla denna möjlighet.

Vid eventuella frågor eller om ni vill starta ett föreningssamarbete mailar ni johan@fotboll2000.se