Första filmdagen – Bolltrixet

Då var vi igång med den första filmdagen av tio där vi fick filmat in fyra av fyrtio uppdrag som kommer att placeras i vårt nya projekt Bolltrixet.

Bolltrixet är ett projekt som syftar till att öka spontanidrotten och minska stillasittandet hos barn och ungdomar. Detta genom att kunna kommunicera med dem på deras ”arena” vilket är genom internet på surfplattor, smartphones och datorer.

Under gårdagen hade vi alltså igång fyra barn som filmades i fyra olika uppdrag och vi kommer fortsätta att filma under de kommande fyra veckorna med ca 2-4 filmdagar varje vecka. Igår filmades Leon, Edmund och Theo på Odonvägen i två olika miljöer: Liten gräsplan och på biluppfart.

Nästa filmning sker på lördag och då är vi på Näridrottsplatsen vid Almås och filmar på fotbollsplanen och basketplanen. Då kommer tre nya barngrupper som skall infilmas.

Samtidigt som filmningar utförs så hålls fortfarande träningar för Aranäsgymnasiet och dessutom kommer vi även hålla träningar för Lerkils IF (nu på fredag), IFK Strömstad (tisdag nästa vecka) samt det planeras även för besök på två Sommarfotbollskolor (Kungsbacka IF och Ytterby IS)

Är ni intresserade av att höra mer om vårt projekt eller de utbildningar/träningar som vi håller? Tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

Nedan ser ni från vänster Theo, Leon och Edmund som medverkade i den första filmningen.

IMG_0381