Första Illusionsversionen öppnar 26 juni!

Idag den 26 juni kan vi med glädje konstatera att vi öppnar delar av Illusionen. Nu finns det möjlighet för alla som önskar att logga in och skapa ett konto och därmed se runt 120 teknikövningar i fotboll. Det nuvarande innehållet i illusionsbiblioteket är koncentrerat till drygt 60 olika finter, 50 fotbollsworkoutövningar och några dribblingsvarianter. Efterhand kommer det att läggas in vändningar, passningar och annan teknik. Tillkommer gör tre stora block nämligen; bollfys, spelintelligens och spelet i sista 1/3-delen. Totalt räknar vi med att hela illusionsbiblioteket i slutänden kommer att innehålla ca 600-800 övningar med teknik och anfallsspel. Alla övningar är med boll! Samtliga övningar visas i färska videoklipp och kan ses på datorer, smartphones och surfplattor.

Tanken är att Illusionen skall ge inspiration, vägledning och goda exempel på hur det kreativa i spelet kan utvecklas, både genom övningsklipp och konkreta tips. Illusionen har en omfattande spännvidd från barn och ungdomar till seniorer på alla nivåer. Se övningsvideos, skapa spellistor, skriv ut träningsprogram och skicka till kollegor. Upptäck själv hur Illusionen fungerar genom att köpa en licens. Skapa konto här!

KOSTNAD: endast 39 kr för hela 2014.

Från och med nästa år kommer alternativa licenser att finnas tillgängliga, t ex för föreningar. Vi hoppas att Illusionen kommer att bli ”folkets fotbollsbibliotek” och att flertalet av landets fotbollsklubbar och tränare inhämtar fräscha impulser och tillämpar programmet. Enskilda spelare och föräldrar kommer garanterat också att hitta inspiration och få mycket nöje av innehållet. Vi kan tillsammans bidra till att vår svenska fotboll blir mer teknisk, kreativ, offensiv och därigenom mer underhållande. Fotboll skall vara kul och det blir den om bollen är med!

Nu tar vi semester fram till slutet av juli. Under perioden kommer vi att få svårt att besvara eventuella frågor.

 

Trevlig sommar!

JN_CW