Fortsatt samarbete med Aranäsgymnasiet!

Det blev precis klart att vi kommer fortsätta med vårt samarbete med Aranäsgymnasiet under först och främst HT 2015.

Detta gör att Fotboll 2000 kommer medverka under fotbollsinriktningens två träningspass måndagar och fredagar under hela hösten vilket vi ser som både positivt och roligt. Detta tillsammans med en nytillsatt idrotts och fotbollslärare som skolan anställer. Denna läraren kommer precis som under VT 2015 att vara den som är mest drivande i processen med bokningar av planer, hallar m.m.

Vi hoppas att vi tillsammans med den nytillsatta idrottsläraren kan bygga upp en riktigt rolig, positiv och utvecklande Fotbollsinriktning under lång tid framöver. Vi vill därmed passa på att rikta ett STORT tack till Mattias Hortin som vi arbetade med på Aranäsgymnasiet under VT 2015. Vi hade ett riktigt bra samarebete och vill önska Mattias lycka till med sina nya utmaningar i Norge.

Vi har förhoppningar att vi framöver kan få ett längre samarbete med Aranäsgymnasiet och kanske även knyta till oss ytterligare någon skola eller gymnasium. Så om er skola/gymnasium är intresserade att ha Fotboll 2000 som instruktörer så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

Fortsatt samarbete