Fotboll 2000 igång på Aranäsgymnasiet

Det har redan gått fem träningar på Aranäsgymnasiets fotbollsinriktning där Fotboll 2000 även kommer att husera under läsåret 2015/2016 dock i ett litet annat format.

Inför läsåret 2015/2016 fick vi reda på att vår kumpan på Aranäsgymnasiet (Mattias Hortin) skulle lämna för att bosätta sig i Norge. Detta har gjort att vi nu har en ny kumpan vid namn Susann Lindberg och detta har även ändrat om rollfördelningen till att vi i Fotboll 2000 kommer att ha mer det praktiska ansvaret för innehållet på planen och att Susann kommer att ha ansvar för den teoretiska delen samt betygsättning.

Ett bra steg för oss upplever vi då vi mer än gärna tar mer ansvar vilket även gjort att vi fått ytterligare någon timme till i arbetstid på skolan.

Redan nu känns det riktigt positivt. Elever som är intresserade av att lära och ambitiösa dessutom har vi fått en bra kommunikation med elever som man upplevt inte varit lika ambitiösa under förra läsåret. Så med fem träningar in i läsåret känns det riktigt positivt då det känns som vi än så länge är fler på träningarna.

Följ gärna vår rapportering här från hemsidan. Nästa träning är redan nu på fredag med fokus Anfallsspel – passningsspel.

Träning_150914_2Träning_150914_1