Fotboll 2000 summerar 2016 och önskar God Jul

När vi nu närmar oss så vill Fotboll 2000 önska God Jul och summera året som gått.

Summering året 2016

Under året har vi återigen vuxit lite till. Tyvärr inte i den takt som vi önskar men vi går från klarhet till klarhet. Mer och mer jobb kommer allteftersom.

Under året har vi ökat våra ledarutbildningsuppdrag med ca 100 timmar. Dessutom har vi återigen ett kontrakt med Aranäsgymnasiet gällande spelarutbildning. Under året så har vi även kopplat ett litet grepp om Almåsskolan. Vi har även inlett diskussioner med ytterligare två högstadieskolor.

Under året har vi även tackat nej till två riktigt stora och intressanta föreningsprojekt. Detta p.g.a. tidsbrist.

Vi inledde även året med ett föreningssamarbete med flertalet föreningar. Avtal upprättades, vilket innebär att vi skall återkomma på lång sikt, vilket är väldigt roligt.

Gällande våra webbtjänster, så har vi fyllt på med övningar i Illusionsbiblioteket och ytterligare två staplar i Bolltrixet.

Så totalt är det ett godkänt år. Under 2017 hoppas vi kunna göra en större påverkan och finnas ute än mer i fotbollsverksamheten.

Framtidsutsikterna under 2017

Under 2017 så tror och hoppas vi på att de kontakter vi tagit med en mängd föreningar skall löna sig. Vilket innebär att vi hoppas och tror att vi återigen kan öka antal timmar som vi är ute på ledar- och spelarutbildning under 2017.

Vi räknar med att kunna behålla vår position på Aranäsgymnasiet och kanske t.o.m. utöka vår position på Almåsskolan. Dessutom hoppas vi att vi kan inleda ytterligare samarbete med någon högstadieskola.

Vi tittar även på att kanske kunna initiera någon slags fotbollsskola / fotbollscamp. Vi tittar även på varianter för extra träning för ungdomar på veckobasis.

Vi planerar redan nu att kanske göra någon renovering av Bolltrixet. Detta för att ytterligare kunna sprida budskapet och göra en mer attraktiv produkt. Annars så planeras det att filma in ytterligare övningar till Illusionsbiblioteket och Bolltrixet.

Så vi ser positivt på 2017 och kanske har vi en naiv förhoppning om att kunna skifta balansen i svensk fotboll till att bli mer kreativ, offensiv och teknisk.

God Jul

Med dessa ord önskar vi i Fotboll 2000 er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År. Hoppas att vi syns under  2017.

Skulle Er förening vara intresserad av att träffa oss och se om vi kan hitta ett intressant upplägg för er så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

Fotboll 2000 önskar en God Jul

Fotboll 2000 önskar en God Jul