”Fotbollsplanen” – ny bok ute nu!

Nu är den äntligen här…
Sprungen ur Fotboll 2000’s framtidsvisionär, Conny Winges, reflektioner,
argumentationer och diskussioner under 10 år.

I romanform väver boken ihop Connys tankar, idéer och minnesanteckningar
om fotbollsvärlden och dess kursinriktning.
Så missa inte sommarens blivande storsäljare ”Fotbollsplanen”. Ute lagom
som er sommarlektyr under semestern…

Finns att köpa nu hos Fotboll 2000 för endast 199 kr inklusive moms och frakt.

Beställning görs på: kontakt@fotboll2000.se

Uppge; namn, komplett adress, mail och mobiltelefon. Faktura bifogas.

 

Format: Häftad

Språk: Svenska

Antal sidor: 334

Utgivningsdatum: 2018-06-04

Förlag: Vulkan

 

 

Handling;

De två svenska fotbollstränarna, Pelle och Martin, har tagit tjänsteledigt från sina arbeten och beger sig ut på en tio veckors semesterresa för att upptäcka nya världsliga sanningar och samtidigt öka sin kunskap om spelet fotboll. Resan utvecklar sig till något de inte hade kunnat föreställa sig.

Under sin forskningsexpedition stöter de på två gurus, en schaman och en judisk präst, med olika ursprung som berikar dem med en mäktig insikt för fotbollens helhet och verkan. De svenska fotbollstränarna får uppleva och ta del av djupsinniga tankar, alternativa utvecklingsidéer, okända träningsmetoder och ställs dessutom inför kluriga uppdrag som leder dem mot ökat självmedvetande.

Detta leder till att Pelle och Martin börjar skissa på en plan för att förändra den svenska fotbollen till att bli betydligt mer kreativ, konstruktiv, teknisk och slagkraftig än mot vad den är idag. Det finns otroligt mycket kvar att utveckla inom fotbollen och det fanns ingen tid att spilla.

Spelet som våra svenska klubblag, och för all del även landslagen på herr- och damsidan, uppvisar internationellt är och har varit alltför för konservativt och idéfattigt. Det finns ingen framtid att genomföra matcher på detta sätt. En förändring måste komma till stånd genom utvecklandet av en ny kreativ hybrid som skänker svensk välgång år framöver…