Illusionen presenterat för Finlands FA!

ÖIS-profilerna Sören Börjesson och Björn Nilsson hälsade Fotboll 2000 välkomna till ÖIS-gården i Kallebäck tidigt denna onsdagsmorgon.

Sören bedrev en träning på konstgräset för elever/spelare från Katrinelundsgymnasiet tillhörande ÖIS. Under tiden träffade undertecknad och Johan Nexborn från Fotboll 2000 en annan f.d. ÖIS-profil, nämligen Jukka Ikäläinen. Jukka har bland annat varit spelare i ÖIS och var med och tog SM-guldet 1985 samt varit herrseniortränare i föreningen under 2004. Jukka har varit verksam i finsk fotboll under många år. För tillfället sitter Jukka i utbildningskommittén i Finlands FA.

Fotboll 2000 tog möjligheten att presentera fotbollsverktyget Illusionen för Jukka och medföljande kollegan Mika Moilanen som är sportdirektör från PS Kemi. Mika hade även med sig två talanger (Miika Valtonen och Ville Moilanen) från hemmaklubben som passade på att visa upp sig i träning på ÖIS-gården.

Presentationen av Illusionen imponerade på Jukka och Mika som berömde verktyget och såg fina vinster av att nyttja hela konceptet. Detta kan leda till ett presumtivt samarbete med finsk fotboll framöver.

Fotnot! På den övre bilden från vänster ses; Johan Nexborn, Miika Valtonen, Jukka Ikäläinen, Mika moilanen, Ville Moilanen och undertecknad Conny Winge.

Jukka_besökJukka_presentation