Illusionsbiblioteket uppdaterat…

Äntligen är vi åter igång med att redigera videoklipp till Illusionsbiblioteket.

Vi började för ca ett år sedan med vårt projekt Bolltrixet. Detta släpptes till allmänheten den 1 september i år, vilket gjort att vi inte haft tid att redigera och uppdatera Illusionsbiblioteket på samma sätt som vi önskat.

Men nu har vi äntligen fått tid att sätta oss och börja färdigställa de videoklipp som vi filmat in, så just nu har vi uppdaterat biblioteket med tre nya övningar i kategorin Bollfys under Bollöp.

Dessutom som vi presenterade igår så lade vi även ut ”distansutbildning” i kategorin Dribblingar. Redan innan fanns ”distansutbildning” på kategorierna Finter och Vändningar. Dessa utbildningar är djupdykningar i kategorin, där man får massa intressanta och matnyttiga tips, råd och inspiration för att ta nästa steg. REKOMMENDERAS VARMT!

Så nu under slutet under 2015 kommer vi lägga kraft på att färdigställa ytterligare övningar till Illusionsbiblioteket, färdigställa ytterligare en stapel i Bolltrixet, hålla utbildningar och träningar för föreningar och förbund.

Har ni frågor om vår produkt eller om ni är intresserade av att boka en kurs så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

Bollsitt_passa