Invigning Göteborgs Nya Arena

Den 9 juli kommer Göteborgs Nya Arena att VIP invigas för att öppna för allmänheten den 10 juli. Invigningen för allmänheten sker den 5 september.

För er som missat vad Göteborgs Nya Arena är så är det en byggnad på 45 300 m2 yta och 7 våningar som kommer att kunna erbjuda allt från längdskidåkning till handboll och fotboll på kvibergsområdet.

Även grundskola och gymnasium med idrottsinriktning, gym, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och caféer för besökande vänner, ledare och familjer finns i lokalen som ÄR en av Göteborgs största byggnader.

För alla oss som är fotbollsfantaster så är detta intressant då byggnaden inte bara huserar två inomhushandbollshallar där man kan spela futsal utan byggnaden huserar även en 11-manna konstgräsplan inomhus.

Vad har då detta med Fotboll 2000 att göra undrar ni säkert vid detta laget… Jo vi är en av de punkter som kommer medverka under både VIP invigningen samt invigningen för allmänheten. Vi har blivit anlitade av PS Communication till att den 9 juli hålla i en prova på verksamhet i en av handbollshallarna för att ha aktivitet i lokalerna under invigningen. Den 5 september så kommer vi även att hålla i en uppvisning på ca 15minuter plus prova på verksamhet.

Det skall bli otroligt inspirerande och roligt att både få se den nya multisportarenan och få inviga den genom att finnas på plats.

Så håll koll på vår hemsida och våra sociala medier för att veta mer.

Så om ni inte fått en inbjudan till den 9 juli så hoppas vi att vi syns på invigningen den 5 september på GÖTEBORGS NYA ARENA(se bild nedan och klicka på här för att se en rundvandring).

(Vi vill passa på att tacka Stefan Skarland som förmedlat kontakten)

maxresdefault