Kommunikation med Lindome GIF P03

Under torsdagskvällen hölls en kurs i Kommunikation med Lindome GIF P03. Träningen var en i raden med lagen i Lindome GIF. Under hösten 2016 inleddes ett samarbete med Lindome GIF. Fotboll 2000 fick i uppdrag att hålla träningar för lagen i föreningen.

Kommunikation med Lindome GIF P03

Tränaren Dieter Nilsson kontaktade Fotboll 2000 för att hålla en kurs i kommunikation. Fotboll 2000 skapade en unik spelarutbildning inom kommunikation. Kursen utgick från den ledarutbildning i kommunikation som vi hade under tränarsymposiet i Skövde.

Kursen.

18 deltagande spelare och fyra tränare medverkade under den 2h långa kursen. Vi startade med 45 min teori inne i föreningens klubbhus. Därefter testades teorierna under praktisk träning i 60min. Vi upplever att gruppen förstod budskapet. Under träningen kunde man se en liten förändring att börja kommunicera direkt och indirekt. Nu gäller det för ledarna att enträget arbeta med kommunikation som en del av varje träning. Detta för att kunna se resultat i lagets samarbetsförmåga.

Fortsättningen i Lindome GIF

Under nästa vecka fortsätter vi med spelarutbildning för lagen i Lindome GIF. Måndag kommer vi till P07, tisdag P08 och söndag F07.

Spelarutbildning

Skulle er förening eller ert lag vara intresserad av en liknande utbildning eller ett annat tema inom anfallsfotbollen så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

Kommunikation med Lindome GIF P03

Kommunikation med Lindome GIF P03