Kommunikations presentation

Under kvällen igår onsdagen den 20 april hölls en kommunikations presentation för 30-talet nyckelinstruktörer från Göteborgs Fotbollförbund.

Instruktörerna håller i Göteborgs Fotbollförbunds alla spelarutbildningar (från talangträningar, utbildningsdagar samt distriktslagssamlingar) och får genom förbundet lite fortbildningar under året och Fotboll 2000 fick äran att hålla i en av dessa fortbildningar.

Dock såg vi inte det som en fortbildning utan lite mer som en presentation av ett lite (enligt oss) bortglömt ämne som förhoppningsvis vi i Göteborgs fotbollen kunde börja att diskutera kring och lyfta upp på agendan.

Vi startade kvällen med att instruktörerna samlades 17.00 i Katrinelundsgymnasiet för lite information från Göteborgs Fotbollförbund därefter släpptes Fotboll 2000 loss där vi behandlade ämnet kommunikation rent teoretiskt under ca 75 minuter. Därefter tog sig alla instruktörerna snabbt bort till Heden där vi fortsatte med ca 60 minuters praktik där vi behandlade några sätt att kunna beröra ämnet kommunikation.

Med denna presentation hoppas vi att vi kan öppna upp flera intressanta diskussioner kring hur vi bör eller kan kommunicera bättre med varandra på fotbollsplanen. Vad vi uppfattat eller upplevt så var detta första gången som någon försökt sig på att ta upp ämnet kommunikation så förhoppningsvis kan det bli några ringar på vattnet av detta.

Är ert förbund, förening eller lag intresserade av att vi håller denna presentation för er för att öppna upp sinnena för hur vi kan försöka hitta en väg till att kommunicera än bättre med varandra så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

Nedan syns en av övningarna som instruktörerna fick testa på under kvällen: