Kurs hos Öckerö IF och Hönö IS

Då startar kursverksamheten upp ordentligt igen. Fotboll 2000 startade upp ordentligt med en kurs i fina Göstahallen på Öckerö för föreningarna Öckerö IF och Hönö IS.

Totalt medverkade ca 20 personer som först fick en inblick i hur vårt nya projekt Bolltrixet fungerade samt syftet med projektet. Förutom detta så fick de en snabb genomgång av Illusionsbiblioteket och en smidig övergång till kursens tema som var fotarbete, snabbhet och koordinationsträning med boll.

Därefter följde 1,5h praktik där deltagarna fick testa på ett uppdrag i Bolltrixet och därefter följde en praktisk utbildning i hur man skulle kunna använda bollen för att utveckla fysiska egenskaper som ex. fotarbete, snabbhet och koordination.

Deltagarna var mer än nöjda efter kursen och representanterna Andreas Simonsson(Öckerö IF) och Berndt Olofsson (Hönö IS) var väldigt nöjda med upplägget och innehållet av kursen.

Resterande delen av året följer än mer utbildningar för både föreningar och förbund. Se gärna vår kalender för att se när vår nästa kursverksamhet är.

Skulle ni vara intresserade av att vi kommer till er och har kursverksamhet så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

göstahallen