Ledar- och spelarutbildning

Vi håller ju kanske som bekant både ledar- och spelarutbildning för ett flertal lag under året. I lördags hölls båda delarna för två olika föreningar.

Ledarutbildning för Nol IK

På förmiddagen hölls ledarutbildning för Nol IK som vi under 2016 har ingått i ett närmare samarbete med. Utbildningen startade 09.00 på Nolängen med en timmes teori där vi tittade närmare på den fotbollstekniska biten för att vid 10.00 gå ut och titta på det rent praktiskt.

Vårt samarbete med Nol IK kommer även att fortgå under hösten vilket är otroligt roligt. Detta samarbetet innebär även att alla föreningens ledare får var sitt konto på vår webbportal ”Illusionen” där de kan ta del av massor av inspirerande material.

Spelarutbildning för Landvetter IF 2003

På eftermiddagen hölls spelarutbildning för Landvetter IF 2003s damjuniorer på Landvetter IP. Även Landvetter IF 2003 har vi haft en långsiktig relation med under ett antal år där vi minst ett tillfälle per år haft spelarutbildning för några av deras åldersgrupper.

Fokus på detta pass var att ta sig förbi i sista tredjedelen. Ett två timmars pass där vi efter lite om och men fick snurr på det och många av tjejerna visade stor motivation och vilja till att utvecklas vilket alltid är roligt.

Skulle Er förening vara intresserade av att vi kommer till er och håller i en spännande ledar- och spelarutbildning? Tveka inte att kontakta oss via johan@fotboll2000.se

Nol IK