Nio passningsövningar inlagda i Illusionsbiblioteket!

Nu har redigeringen av passningsövningar inletts till Illusionsbiblioteket. Hittills är nio övningar inlagda och fler är på väg. Under januari räknar vi med att lägga in ytterligare minst tio stycken. Checka in vårt Illusionsbibliotek med massor av övningar illustrerade i färska videoklipp. I skrivande stund har vi 167 övningar i biblioteket inkluderat utbildningsklipp för tränare/ledare. Observera! Alla filmklipp på våra spektakulära övningar kan ses i smartphones, surfplattor och datorer. Alla övningar kan läggas i spellistor (liksom musiklåtar i Spotify) och delas med andra licenstagare. Perfekt för t ex en grupp ledare för ett lag eller varför inte för spelarna i laget dessutom? Alla filmklipp på övningar har även övningsskiss och textbeskrivning. Ett träningsprogram kan enkelt sparas eller skrivas ut.

Vi hoppas att Illusionsbiblioteket kommer att fyllas med totalt ca 600-700 övningar. I nuläget har följande kategorier övningar; finter, vändningar, dribblingar, passningar och fotbollsworkout.

Ta chansen och upptäck Illusionen. Årslicens endast 69 kronor. Logga in under Illusionen och bli inspirerad du också! Enkelt att komma igång! Du kommer inte att bli besviken. Välkommen in!