Nyheter 2015

År 2015 kommer att bli ett spännande år för Fotboll 2000. Detta av flera anledningar;

*Vår duktige instruktör, Johan Nexborn, kommer från och med den 8 mars att bli heltidsanställd i bolaget. Johan jobbar för tillfället halvtid i Fotboll 2000 och halvtid i fotbollsklubben Lindome GIF. Johan har varit verksam i Fotboll 2000 sedan år 2005.

*Illusionsbiblioteket kommer fortsättningsvis fyllas ut med fler färska videoklipp. Vi beräknar att minst 100 nya övningar läggs ut under året, där du som abonnent kan ta del av ytterligare kategorier och intressanta övningar. Just nu håller vi på att redigera passningar i olika former. En årslicens kostar för tillfället endast 69 kr. Upptäck vårt helmoderna videobibliotek!

*Förutom Illusionsbiblioteket kommer Illusionen under året att kompletteras med ett form av teknikmärke för unga spelare, kallat Bolltrixet. Vi kommer att återkomma till detta när det blir aktuellt att läggas ut. Troligtvis blir detta i augusti. Du som abonnent kommer således att få tillgång till både Illusionsbiblioteket och Bolltrixet för samma avgift. Göteborgs Fotbollförbund är en samarbetspartner i projektet.

*Tveka inte att ta kontakt med oss gällande internutbildning i Din klubb. Vi kan hålla en inspirationskurs för samtliga klubbledare när det gäller alla områden när det gäller teknik och anfallsspel. Garanterat spännande innehåll anpassat till morgondagens fotboll. Förutom utbildning av ledare håller vi även i instruktioner (träningar) för spelare. Varför inte testa vårt Startpaket Illusionen? Under drygt tre timmar visar vi hur Illusionen fungerar på webben för att sedan hålla i ett praktikpass i teknik eller annan form av anfallsspel efter överenskommelse. Fungerar utmärkt som kick off för den nya säsongen!

Ps! Bilden tagen från utbildningen Finteknik 1+2 i Hammarkullehallen (Göteborg) för Göteborg Fotbollsförbunds räkning.

Utbildning Göteborgs FF Finteknik 1+2

Utbildning Göteborgs FF Finteknik 1+2