Pilotprojekt med Bolltrixet i skolan

För några veckor sedan så satt Fotboll 2000 i möte med Östergårdsskolan i Kållered som fått upp ögonen på det senaste projektet Bolltrixet och tyckte att detta skulle passa utmärkt under viss av deras verksamhet då man gärna ser att barnen blir fysiskt aktiva och kan man använda sig av moderna hjälpmedel som finns redan nu i skolan som ex. iPad så är mycket vunnet.

Mötet avslutades med att vi tillsammans kommer att under ett år ha ett Pilotprojekt med Östergårdsskolan där de kommer testa av produkten och hur den fungerar och skulle kunna fungera i skolmiljön.

Under v.45 introducerades Bolltrixet för eleverna och har alltså nu praktiserats i ca 2 veckor och än så länge så tycker de flesta eleverna att initiativet är toppen och det skall bli kul att se hur detta utvecklar sig under det år som är utsatt.

Vi kommer återkomma under 2016 med mer information hur projektet går och utvecklar sig och vill därmed passa på att tacka Malin Berntsson och Cecilia Ivarsson som är de som tagit initiativet och varit med i uppstarten av projektet.

Pilotprojekt