Pontus Ericsson lovordar Fotboll 2000, IFK Strömstad (2015)

”Vi i IFK Strömstad är väldigt nöjda med vårt samarbete som vi har tillsammans med Fotboll 2000. Fotboll 2000 spelar en viktig roll för oss, i vår ambition att utveckla kreativa fotbollsspelare samt arbeta fram en gemensam röd tråd, från liten till stor. Vi har anlitat och tagit del av Fotboll 2000 kunskaper vid ett antal tillfällen. Första besöket hos oss handlade om att introducera fotbollsworkout för oss ledare i föreningen. Vi var så nöjda med besök och intryck att vi beslutade oss för att inleda ett större samarbete med Fotboll 2000.

Under 2014 har Fotboll 2000 hjälpt oss med färdiga koncept innehållande exempelvis skräddarsydda träningar. Vi har haft ett temaområde som handlat om finteknik (driva och dribbla), där träningarna hela tiden haft tydliga syften och målbeskrivningar, byggt på moment som stegrats från isolerad till fullskalig press. Under dessa pass har såväl ledare som spelare fått chansen till utbildning, deltagande spelare har varit från 8 år upp till 17 år. Såväl spelare som tränare och ledare har varit supernöjda med den utbildning som Fotboll 2000 hittills erbjudit och levererat till oss.

För oss i IFK Strömstad står Fotboll 2000 för kreativa, inspirerande och moderna fotbollstankar, deras koncept och kunnande andas verkligen hög kvalité. Vi ser fram emot 2015 där ett fortsatt samarbete med Fotboll 2000 står högt på agendan.”

Pontus Ericsson Strömstad 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Pontus Ericsson

Ungdomsutvecklare/IFK Strömstad