Presentation av det nya projektet

Under tisdags kvällen så presenterades vårt nya projekt ”Bolltrixet” för alla föreningar i Göteborgs Fotbollförbunds regi under ett av deras föreningsmöten där de rapporterar om deras satsningar samt informerar om förbundets förslag till förändringar i spelar- och ledarutbildning samt även i tävlingsformerna.

Vi blev en liten ”pausunderhållning” på ca 20 minuter där vi fick göra en snabb presentation kring projektet och vad det syftar till m.m. Reaktionerna var positiva och det känns som även föreningarna har samsyn gällande vår analys att spontanidrotten har minskat (och därmed även den totala mängden fysisk rörelse).

Det var ett par föreningar som kom fram efter mötet och frågade mer om projektet och visade sitt intresse av att ge denna möjlighet till deras barn och ungdomar.

Så nu följer redigering, testning samt lansering där vi tror att lanseringen kommer vara av största vikt och hur man når ut med detta till alla barn & ungdomar så att de får chansen att börja använda sig av materialet.

Möte_150616