Sista passet med Gunnilse IS

Då var tyvärr sista passet med Gunnilse IS över. Fotboll 2000 gjorde tidigare i år upp med föreningen Gunnilse IS hemmahörande i Hjällbo(Göteborg) att vi skulle komma och hjälpa dem med att hålla i åtta pass med fokus på Fotbollsworkout.

Passen skulle vara 60 minuter långa och hållas på måndagar. Förutom detta så var tanken från föreningen att man skulle bjuda in åldersgrupper Junior-P01. Detta gjorde att det var uppemot 40 ungdomar som varje måndag fick svettas, skratta och fokusera på luriga rörelser med boll.

Förutom att ungdomarna fick sig en ordentlig genomkörare så var tanken att ledarna i de olika ålderskullarna skulle medverka för att kunna ta del av nya inspirerande övningar och utöka sin arsenal med givande teknikövningar. Tyvärr blev det inte jättestor uppslutning bland ledarna…

De sista tre passen valde vi att dra ner på antal deltagare vilket var en positiv upplevelse för alla då de var alldeles för få ledare på plats.

Sett över åtta pass så är vi väldigt nöjda med det vi presenterat och hoppas att vi senare till hösten eller tidigare kan återuppta samarbetet. Därmed vill vi tacka Gunnilse IS, de ledare som var på plats samt de spelare som deltog för många bra pass.

Vill ni höra vad Stefan Larnelius (herrjuniortränare) tyckte om de åtta passen så klicka här.

Se småvideos från gårdagens pass:

Vinkelhaken med en twist

Vinkelhaken junior samt yngre