SISU ny samarbetspartner – kostnadsfri utbildning!

Vi kan glädjande presentera att SISU (Svenska Idrottsrörelsens Studieförbund) finns med som samarbetspartner när det gäller Fotboll 2000:s utbildningsverksamhet. Detta innebär kortfattat att fotbollsklubbar som har samarbete med SISU i form av studiecirkelverksamhet kan använda resursmedel från SISU att finansiera det utbud som Fotboll 2000 står för. Detta innebär bl a;

♦ En förening som t ex önskar köpa 30 licenser till Illusionsbiblioteket kan göra detta via SISU, där de tar kostnaden. Detta under förutsättning att föreningen har medel under sin ”resurs” och att ett upprättat avtal finns med SISU. Fortbildning av Illusionen kan göras både i traditionell form av fysiska möten, men även kompletterande möten genom webbkamera. Fantastiskt eller hur?

♦ En förening som önskar anlita Fotboll 2000 för en inspirationskurs för dess ledare kan på samma sätt finansiera kursen via ett samarbete med SISU.

♦ Ta kontakt med ditt lokala SISU-ombud för att säkerställa en kostnadsfri utbildningstjänst från Fotboll 2000.

Vi i Fotboll 2000 är tacksamma för samarbetet med SISU som upprättades tillsammans med SISU Väst idrottsutvecklare, Eleonore Tammermo, i början av mars. Detta underlättar således för föreningar att ta del av Fotboll 2000:s utbildningsverksamhet.