Sommarfotbollskolor

Under midsommarveckan så medverkade Fotboll 2000 på två sommarfotbollskolor.

På onsdagen den 22 juni deltog vi på Kållered SKs sommarfotbollskola på Kållereds IP. Fokus

Foto: JOHAN BREDNERT

Foto: JOHAN BREDNERT

med vårt deltagande var Fotbollsworkout i lek, organiserat samt i en helhet. Vi startade vid 09.00 med en gemensam Fotbollsworkout uppvärmning för att sedan få träffa alla spelare som deltog på sommarfotbollskolan i ca 40 minuters intervaller. De äldre spelarna tog del av organiserad Fotbollsworkout träning samt hur man sedan kan sätta in detta i en helhet medan de yngre spelarna fick leka lite Fotbollsworkout och sedan testa på lite organiserad Fotbollsworkout.

 

Vi passade även på under lunchen att prata med lite ledare som tyckte det skulle bli kul att vi nu under hösten skulle komma och hålla lite utbildningar för dem. Läs lite mer på Kållereds hemsida här. Ni kan även kolla på en snabbspolning av dagen här nedan:

Dagen efter torsdagen den 23 juni var det ett liknande upplägg för Kungsbacka IF i Aranäshallen. Vi träffade sex grupper med spelare födda 05-08 där vi höll lek och organiserad träning med Fotbollsworkout. Förhoppningsvis kan även denna kontakt utvecklas och att vi även kan samarbeta lite kring utbildning av ledare.

Skulle er förening vara intresserad av att vi kommer till er och håller ledarutbildning, spelarutbildning, sommarfotbollskolor eller en uppvisning så är ni varmt välkomna att kontakta johan@fotboll2000.se