Spelarutbildning för Lindome GIF

Vi har inför säsongen 2016 kommit överens att hålla spelarutbildning för Lindome GIF totalt sex tillfällen under 2016 och nu under våren har vi än så länge haft tre tillfällen.

Första tillfället hölls den 9 januari för PF04 i Almåshallen där fokus var på bollkontroll. Vi använde oss till stora delar av vår träningsmetod Fotbollsworkout under större delen av de 60 minuterna för att försöka närma oss syftet. Totalt fick ca 40 barn ta del av tankar och idéer från oss.

Andra tillfället hölls 19 mars för PF03 i Skånhällaskolan även då var fokus på bollkontroll samt fotarbete med boll. Även här använde vi oss av träningsmetoden Fotbollsworkout men även en del övningar från kategorin ”Fotarbete med boll” som finns i vårt videobibliotek. Här fick ca 30 barn ta del av träningsmetoder och idéer från Fotboll 2000.

Tredje tillfället hölls igår den 22 mars för P02 på Lindevi och fokus låg på positionsväxlingar i anfallsspelet. Här fick ca 16 spelare chansen att testa lite olika principer för positionsväxlingar under 90 minuters träning.

Kvarstår gör ytterligare tre träningspass innan vårt uppdrag för Lindome GIF är slut för denna gången. Skulle er förening vara intresserad av något liknande så tveka inte att kontakta oss på johan@fotboll2000.se

lgif