Strömstad på hugget!!!

Fotboll 2000 och IFK Strömstad har under en två års period haft ett bra och nära samarbete där vi haft utbildningar för ledare och spelare i föreningen vilket varit positivt både för oss som företag samt även för dem som förening.

Eftersom vi haft ett nära samarbete så har de även haft insikt i vårt arbete med Bolltrixet vilket gjort att de var riktigt på hugget att dra igång detta med sin förening. Detta mynnade ut i att vi höll vårt första officiella föreningspresentation för Bolltrixet igår tisdagen den 15 september för uppåt 40 barn och föräldrar.

Vi började med ca 60 minuter ”teori” där vi förklarade bakgrunden till produkten och vad den syftade till för att sedan ta dem igenom inloggningsprocessen och vi avslutade med att barnen fick testa av produkten live i en inomhushall.

Både föräldrar och barn tyckte att Bolltrixet verkade både kul och en bra idé vilket är roligt och även förhoppningsvis positivt för barnen och föreningen i framtiden.

Skulle er förening vara intresserad att vi kommer och håller en presentation för er? Tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se

IMG_6894 [701054]IMG_6900 [701053]