Summering av 2013

Då skall vi på ett kort sätt summera 2013 års verksamhet.

Vi startade bra med medverkan på Sveriges största fotbollstränarsymposium i Skövde Arena med Västergötlands FF som arrangör den 11 och 12 januari. Vi syntes på ett riktigt bra sätt då vi hade kursen Bollfys under ett tillfälle samt även ytterligare ett tillfälle då vi visade axplock ur utbildningsproduktionen ”Illusionen”. För utom det så hade vi även en monter där vi syntes samt att vi även hade ett uppträdande under ledarträffen för över 100 ledare.

Den 22 januari hade vi möte med SvFF där vi diskuterade om de kunde tänka sig att stå bakom vår produktion. Väntat men tyvärr fick vi ett negativt svar ifrån SvFF men desto bättre att vi kan göra materialet precis så som vi önskar.

Den 12 februari startades arbetet med hemsidan då vi hade vårt första möte med Rickard Hagerberg som nu sköter vår s.k. videodatabas. Genom Rickard fick vi kontakt med Simon Rybrand som sköter designen av hemsidan i stort. Under året har arbetet löpt på och nu är vi i slutfasen då vi skall slutföra hemsidan så vi kan lägga in videoklippen.

Själva videoklippen då? Jo säkerligen en 100 övningar har filmats in under 17 filmdagar under 2013 med start den 25/6 och framåt både utomhus och inomhus med sex olika övningstrupper där bland Lindome GIF, Örgryte IS, Aspero Fotbollsgymnasium, Kungsbacka DFF samt Aranäsgymnasiet och Elof Lindälvsgymnasiet.

Vi har även haft en mängd möten med olika distriktsförbund bl.a. med Skånes FF, Hallands FF, Örebro Läns FF men mest möten har vi självklart haft med Göteborgs FF för att ”sälja” in produktionen.

Kursverksamhet har ju självklart varit igång med kurser för Göteborgs FF samt för flera olika föreningar bl.a. Ytterby IS, Näsets SK, IK Kongahälla m.fl. Och många av kurserna har berört vår  nya produktion.

Det var vår verksamhet kort sammanfattat och vi hoppas att alla ni som medverkat på våra kurser, köpt utbildningspaketet Fotbollsworkout eller på något annat sätt kommit i kontakt med oss varit nöjda med oss och självklart att ni ser fram emot vår nya produktion Illusionen.

Därmed vill vi önska alla en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!