Täta inspelningar

De sista officiella filmningarna gjordes torsdag 11/6, fredag 12/6 och lördag 13/6.

I torsdags filmades Noah, Ida och Kevin in i en trädgård i Lindome där vi fick filmat in fyra uppdrag. Riktigt bra bilder blev det och dessutom positivt att vi fick med trädgårdsmiljön i projektet (vill passa på att tacka Linda och Björn att vi fick låna er trädgård).

I fredags passade vi på att få lite bilder ifrån fotbollsplaner så vi stack ner till Lindevi och filmade in spelare från Lindome GIF F07 och spelare från Lindome GIF P05 på natur och konstgräset vilket innebär att vi nu även har med idrottsanläggningsmiljön.

Slutligen avslutade vi en hektisk vecka (fyra filmningar) med att filma in spelare från Lindome GIF P07 och spelare från Jitex BKs F07 vid Tulebosjön. Här fick vi filmat in resterande uppdrag vilket gör att den uppskjutna filmningen som vi planerar att ha den 24/6 kan bli överflödig men det är möjligt att vi tar den för att komplettera med filmmaterial.

Detta gör att vi nu går in i PostProduction i projektet och börjar att redigera, klippa ihop alla klipp vilket vi redan börjat så lätt med och vi kan säga att vi just nu (14/6) är ”klara” med 11 uppdrag vilket gör att vi har en bit kvar innan vi är färdigredigerade…

Så nu blir det att krypa in i ”idéverkstaden” och snabbt försöka redigera klart alla klipp innan augusti månad då vi har som mål att släppa en beta version till några barn och ungdomar för att se hur allt fungerar innan ”release” den 1/9. Detta gör att det blir väldigt lite semester i sommar endast två veckor är inplanerade v.29 och v.30.

Redan denna vecka (v.25) är vi dock i elden i två sommarfotbollskolor: Ytterby IS(16/6) och Kungsbacka IF(17/6) så vi återkommer med lite rapporter om dessa under veckan.

På bilderna ser ni foto från förra veckans inspelningar:

FagaredIMG_1082girlpower