Träning för IFK Strömstad

Tisdagen den 19 augusti hölls återigen en utbildning för IFK Strömstads barn och ungdomar.

Detta är tredje gången som vi besöker IFK Strömstad och det känns som vi har hittat ett bra forum att nå ut till ledare och spelare i föreningen och kanske finns det än mer att göra framtiden. Samarbetet vi har nu känns väldigt bra och förhoppningsvis fortsätter vi med ytterligare en gång i höst.

Tillbaks till utbildningen igår så var vi på plats 17.00 för att rigga Strömmsvallens konstgräs inför utbildningen. 17.30 kom lite över 10 ledare som skulle hålla i aktiviteterna för ungdomarna senare. Mellan 17.30-18.30 hölls en genomgång av träningspasset för ledarna.

Vid 18.30 kom uppåt 70 barn och ungdomar födda 2001-2006 dessa delades upp i grupper där det var ca 2 ledare på varje grupp som höll i aktiviteterna som denna gång handlade om att finta. Det var ett omtyckt tema och förhoppningsvis så fick både ledare och spelare med sig något som de kan ta med in i träning.

Efter träningen diskuterade vi om vi skulle återkomma under hösten/vintern för att avsluta året med ytterligare ett tillfälle. Något som vi i Fotboll 2000 verkligen ser fram emot.

Skulle Er förening vara intresserade av något liknande upplägg så skicka ett mail till johan@lindomegif.se

Strömstad140819