Uppvisningar i Prioritet Serneke Arena

Fotboll 2000 har under två tillfällen haft uppvisningar i Prioritet Serneke Arena.

Första tillfället var den 9/7 då det var V.I.P. invigning och då höll vi en uppvisning i Fotbollsworkout under 75minuter i en av handbollshallarna. Det var Phil och Annahita från Aspero, Malin från Lindome GIF och Johan från Fotboll 2000 som var övningstrupp och som fick visat upp Fotbollsworkouten.

Andra tillfället var nu den 5/9 då det var officiell invigning av arenan. Då var vi på plats mellan 10.30-14.30 och under den tiden höll: Annahita från Aspero, Kevin och Noah från Lindome och Johan från Fotboll 2000 i 5-6 uppvisningar samt lite ”panna-football” på den stora inomhuskonstgräshallen. Det var två delar i varje uppvisning, en där vi visade upp Fotbollsworkouten och en som var lite mer Freestyle (titta gärna på våra uppvisningar nedan).

Totalt var det något tusental människor i omlopp under dagen som fick chansen att se oss uppträda.

Vi är väldigt glada att vi fick chansen att hålla i uppvisning under bägge invigningarna och vi vill passa på att tacka våra underbara övningstrupp: Phil och Annahita från Aspero, Malin, Kevin och Noah från Lindome. Andra som vi vill tacka är självklart PS Communications som anlitade oss samt Stefan Skarland från Aspero fotbollsgymnasium som rekommenderade oss.

Skulle ni som läser detta vara intresserade av att vi håller en uppvisning hos er så tveka inte att kontakta oss på johan@fotboll2000.se