Utbildning inför sommarfotbollskola

Under tisdagsmorgonen hölls en Utbildning inför sommarfotbollskolan. IFK Valla håller denna sommarfotbollskola årligen, innan skolorna startar.

Utbildningen

Mellan 09.00-12.00 hölls en utbildning. Utbildningen riktade sig till föreningens ungdomar som är ledare under sommarfotbollskolan. Totalt var 23 ungdomar på plats för att ta del av en riktad utbildning endast till dem. Syftet är att ge dem lite verktyg samt kicka igång dem inför sommarfotbollskolan. För på torsdag kommer ca 120 barn att utöva den roligaste sporten i världen ”FOTBOLL”.

Utbildningen var en variation mellan teori och praktik. Ungdomarna fick bland annat planera en övning, samtidigt som de analyserades av sina kompisar och vår instruktör. Känslan är att de 120 barn som kommer till Fjällebrovallen nu på torsdag kommer få ett riktigt professionellt bemötande.

Kontakta oss

Detta är andra året i rad som Fotboll 2000 handhar om utbildningen inför sommarfotbollskolan. Det är lika roligt varje år att träffas och förhoppningsvis utveckla sommarfotbollskolan.

Är er förening intresserade av ett liknande upplägg? Hör då av er till johan@fotboll2000.se

IMG_8326IMG_8327