Utbildning för Kållered SK

Under söndagen den 20 november hölls en Utbildning för Kållered SK. Utbildningen fokuserades på att utmana och introduktion i vårt nya kursupplägg. Så de drygt 15 deltagande ledarna fick med sig en stor del kring ledarskap samt att skapa intressanta läromiljöer.

Utbildningen

Runt 15 ungdomsledare fick först en ”kick” under inledande 1,5 timmarna, detta genom en teoretisk introduktion. Genomgången tog upp allt från intressanta saker att kunna ge feedback i temat, hur man skapar tänkande individer till att kunna skapa intressanta läromiljöer.

Därefter fortsatte utbildningen med 1,5 timmar praktik. Vi fick använda 11 spelare födda 2004 från föreningen som en övningstrupp. Under praktiken fick ledarna med egna ögon upptäcka det som vi diskuterade under det teoretiska passet och det blev under ett flertal tillfällen otroligt tydligt hur vi som tränare kan arbeta för att skapa bättre läromiljöer för våra spelare.

Både under och efter kursen fick vi goda vitsord om utbildningen. Bl.a. en som sa: ”Detta kan varit en av de bästa kurser jag vart på”. Uppdateringen av våra kurser har blivit rejält omtyckta av deltagarna vilket ger oss en otrolig motivation till att fortsätta att försöka påverka svensk fotboll att bli mer kreativ, offensiv och teknisk.

Samarbetet

Samarbetet med bl.a. Kållered SK ser ut på följande sätt: Föreningen erhåller helt GRATIS en licens, till Fotboll 2000s webbverktyg Illusionen, per ledare i föreningen samt ett rabatterat pris att köpa fler licenser. I utbyte så har föreningen avtalat sig att köpa totalt  sex timmars utbildning av Fotboll 2000.

Vi har nu ett flertal föreningar som hoppat på detta samarbete och skulle din förening vara intresserad av detta så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se så syr vi ihop en intressant lösning för just er förening.

Utbildning för Kållered SK

Utbildning för Kållered SK