Utbildning med en av våra samarbetsklubbar

Under lördagen den 15 oktober hölls en Utbildning med en av våra samarbetsklubbar, Ösets BK. Utbildningen fokuserades på att utmana. Men deltagarna fick även med sig en stor del kring ledarskap samt att skapa intressanta läromiljöer.

Utbildningen

Ungefär 10 ungdomsledare fick först en ”kick” under inledande 1,5 timmarna, detta genom en teoretisk genomgång. Genomgången tog upp allt från intressanta saker att kunna ge feedback i temat, hur man skapar tänkande individer till att kunna skapa intressanta läromiljöer.

Därefter fortsatte utbildningen med 1,5 timmar praktik. Vi fick använda 16 spelare från Ösets BKs P04-05 som övningstrupp. Under praktiken fick ledarna med egna ögon upptäcka det som vi diskuterade under det teoretiska passet och det blev under ett flertal tillfällen otroligt tydligt hur vi som tränare kan arbeta för att skapa bättre läromiljöer för våra spelare.

Både under och efter kursen fick vi goda vitsord om utbildningen. Vi märker att uppdateringen av våra kurser blivit omtyckta av deltagarna vilket ger oss motivation till att fortsätta att försöka påverka svensk fotboll att bli mer kreativ, offensiv och teknisk.

Samarbetet

Samarbetet med bl.a. Ösets BK ser ut på följande sätt: Föreningen erhåller helt GRATIS en licens, till Fotboll 2000s webbverktyg Illusionen, per ledare i föreningen samt ett rabatterat pris att köpa fler licenser. I utbyte så har föreningen avtalat sig att köpa totalt  sex timmars utbildning av Fotboll 2000.

Vi har nu ett flertal föreningar som hoppat på detta samarbete och skulle din förening vara intresserad av detta så tveka inte att höra av er till johan@fotboll2000.se så syr vi ihop en intressant lösning för just er förening.

Utbildning med en av våra samarbetsklubbar

Utbildning med en av våra samarbetsklubbar